Behandelingen

SQINNO HUIDSCAN

Voor een optimale huidverzorging is een gedegen begrip van de specifieke behoeften van je huid cruciaal. Daarom adviseren wij om te starten met een medische huidanalyse. Met de geavanceerde technologie van Sqinno kunnen we een uitgebreide medische analyse van je huid uitvoeren. Deze technologie evalueert belangrijke factoren zoals hydratatie, elasticiteit, pigmentatie, en identificeert zowel bestaande als potentiële huidproblemen.

Let op: Bij pigmentatie; ontstekingen en actieve acne is een huidscan verplicht.

Behandelingen

Medical Oxygenation treatment

Deze behandeling heeft de Medical Oxygenation behandeling met de luxe van de oxygeneo. Een innovatieve zuurstof behandeling voor een huidprobleem aan te pakken dat zich tussen de 1ste en 2de huidlaag bevindt. Het verwijdert de dode huidcellen, voert afvalstoffen af en brengt revitaliserende werkstoffen tussen de huidlagen. Het stimuleert de zuurstof toevoer van de huid. Dit bevat 2 behandelingen in 1 namelijk de hydropeel + oxygeneo.

Behandelingen

MESOTHERAPIE GEZICHT

Mesotherapie vertegenwoordigt een geavanceerde niet-invasieve techniek die gebruikmaakt van een naaldloos apparaat en geavanceerde technologieën om actieve ingrediënten nauwkeurig in de huid te introduceren. Deze speciaal samengestelde combinatie van aminozuren, peptiden en vitaminen is ontworpen om een scala aan huidproblemen aan te pakken, variërend van pigmentatieproblemen, zwangerschapsmaskers en grove poriën tot rosacea, couperose en een vochtarme huid. Meso therapie is effectief in het behandelen van diepe en actieve huidaandoeningen, en biedt een gerichte aanpak die resulteert in een verbeterde en verjongde huidconditie. Als toonaangevende medische huidkliniek zijn wij trots op onze expertise in het leveren van deze geavanceerde en resultaatgerichte behandelingen voor onze cliënten.

Let op: Bij pigmentatie; ontstekingen en actieve acne is een huidscan verplicht.

Behandelingen

Medical Oxygenation meso booster

De Medical Oxygenation meso booster is een combinatie van de Hydro Peel waarbij de huid een dieptereiniging krijgt; de Oxygeneo dat tot in de 2de huidlaag de huid revitaliseert, en de Meso therapie waarbij we pure vormen van acids tot in de laatste huidlaag insluizen en de huid intensief voeden. Hiermee doen we vele huidproblemen elimineren.

Behandelingen

Eye Revitalize Therapy

Eye Revitalize Therapy is de perfecte behandeling voor donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen en/of de mondhoeken. De actieve ingrediënten worden door middel van de meso device rondom de ogen pijnloos oppervlakkig injecteert. Hierdoor verdwijnen de donkere kringen en verstevigd (plaatselijk) de huid.

Let op: Bij pigmentatie; ontstekingen en actieve acne is een huidscan verplicht.

Behandelingen

Ontdek de ultieme Skinbooster Hyaluronic voor uw huid

Bij Nisaa Medi Clinique omarmen we de filosofie van natuurlijke schoonheid en effectieve huidverzorging. Daarom zijn we verheugd om een van de meest geavanceerde en doeltreffende behandelingen op het gebied van huidverzorging aan te bieden namelijk skinbooster Hyaluronic.

Skinbooster Hyaluronic zijn injecteerbare behandelingen die speciaal zijn ontworpen om de huid te hydrateren, te verstevigen en te verjongen. Door gebruik te maken van hoogwaardige hyaluronzuurformules, worden de huidcellen diep gehydrateerd en gestimuleerd tot vernieuwing, wat resulteert in een gladdere, stralende en jeugdige teint.

Mesotherapie is een techniek waarbij kleine hoeveelheden actieve ingrediënten direct in de huid worden geïnjecteerd, waar ze gericht hun werk kunnen doen. Door de combinatie van skinboosters met mesotherapie kunnen we de effecten van huidverjonging maximaliseren, terwijl we tegelijkertijd de gezondheid en vitaliteit van de huid verbeteren.

• Intensieve hydratatie: Hyaluronzuur trekt water aan en houdt het vast in de huid, waardoor deze diep wordt gehydrateerd en de elasticiteit wordt verbeterd.

• Stimulatie van collageen en elastine: De actieve ingrediënten in de skinboosters stimuleren de natuurlijke productie van collageen en elastine, waardoor de huid steviger en veerkrachtiger wordt.

• Verbetering van huidtextuur: Fijne lijntjes, rimpels en onregelmatigheden worden verminderd, waardoor de huid gladder en egaler wordt.

• Langdurige resultaten: Het effect van skinboosters met mesotherapie is progressief en kan tot enkele maanden aanhouden, met regelmatige behandelingen voor langdurige verbeteringen.

Behandelingen

Crystal snakepeel

Crystal snakepeel is een nieuwe, spectaculaire behandeling die geschikt is voor alle huidtypes en waarmee we allerlei huidproblemen zoals pigmentstoornissen (melasma, zonneschade …), grove huidstructuur, acne, verstopte poriën en (actieve acne)littekens kunnen behandelen. Verder is deze behandeling ook geschikt voor het verbeteren van een doffe, grauwe (rokers)huid. Deze behandeling stimuleert de collageenproductie waardoor ze ook kan ingezet worden als anti aging treatment. Na deze behandeling zal er een frisse, jonger uitziende huid tevoorschijn komen.

LET OP: bij deze behandeling is er een verplichte aankoop van de nazorgkit.

De Crystal Peel raden altijd aan in een kuur van 3 behandelingen voor het beste resultaat. Ook een aangepaste thuisverzorging is verplicht bij deze kuur. De aangepaste thuisverzorging bevat een herbal toner €35 (reiniging) en fast calming gel €75 (dag & nacht verzorging).

Behandelingen

Cosmelan Spot out bij Nisaa Medi Clinique

Bij Nisaa Medi Clinique bieden wij de Cosmelan Spot out, een geavanceerde behandeling speciaal ontworpen om pigmentvlekken te verminderen en de huidteint te egaliseren. Deze behandeling is ideaal voor cliënten die last hebben van melasma, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, en andere pigmentgerelateerde huidproblemen. Hier is een overzicht van wat de Cosmelan-behandeling inhoudt en hoe het werkt:

Cosmelan is een krachtige depigmenterende behandeling die zich richt op pigmentvlekken veroorzaakt door verschillende factoren zoals zonneschade, hormonale veranderingen, en genetica. Het is een niet-invasieve procedure die zowel effectieve resultaten biedt als een verbetering van de algehele huidtextuur en uitstraling.

  1. Initiële Consultatie: Tijdens de eerste afspraak zal onze gespecialiseerde huidtherapeut uw huid evalueren en bepalen of de Cosmelan-behandeling geschikt voor u is. We bespreken uw huidtype, medische geschiedenis en gewenste resultaten.
  2. Voorbereiding van de Huid: Voor de behandeling kan het nodig zijn om uw huid voor te bereiden met specifieke producten om de effectiviteit van de Cosmelan te verhogen.
  3. Toepassing van Cosmelan Masker: De behandeling begint met het aanbrengen van een Cosmelan-masker in onze kliniek. Dit masker bevat actieve ingrediënten die de pigmentproductie verminderen en bestaande vlekken aanpakken.
  4. Masker Thuis Laten Inwerken: Het Cosmelan-masker moet enkele uren op de huid blijven, afhankelijk van uw huidtype en de aanbevelingen van onze specialist. U krijgt duidelijke instructies mee naar huis over wanneer en hoe u het masker moet verwijderen.
  5. Nazorg en Onderhoud: Na het verwijderen van het masker, volgt een periode van thuiszorg met speciale Cosmelan-producten. Deze producten helpen bij het herstel van de huid en voorkomen nieuwe pigmentvorming. U krijgt een gedetailleerd nazorgplan om de beste resultaten te garanderen.
  • Effectieve Pigmentverlichting: Cosmelan is bekend om zijn vermogen om hardnekkige pigmentvlekken te verminderen en een egale huidteint te bevorderen.
  • Verbeterde Huidtextuur: Naast het verminderen van pigmentvlekken, helpt Cosmelan ook bij het verfijnen van de huidtextuur en het verminderen van fijne lijntjes.
  • Geschikt voor Alle Huidtypes: Deze behandeling is veilig en effectief voor alle huidtypes en etnische achtergronden.
  • Minimale Hersteltijd: In vergelijking met andere agressieve pigmentbehandelingen, heeft Cosmelan een relatief korte hersteltijd.

Na de behandeling kunt u enige roodheid en schilfering van de huid ervaren, wat normaal is en onderdeel van het proces. Het is cruciaal om de nazorginstructies op te volgen en de huid goed te hydrateren en beschermen tegen de zon. Resultaten zijn meestal zichtbaar binnen enkele weken, met een aanzienlijke verbetering in de huidteint en vermindering van pigmentvlekken.

Bij Nisaa Medi Clinique streven we ernaar om onze cliënten de beste zorg en behandelingen te bieden. Onze gespecialiseerde huidtherapeuten hebben uitgebreide ervaring met de Cosmelan-behandeling en bieden persoonlijke begeleiding en nazorg om de beste resultaten te garanderen. Wij begrijpen dat elke huid uniek is en passen onze behandelingen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.